20/9/20

Panzanella *Itàlia

Avui amb Cocinas del Mundo mon anem a Florència amb una recepta típica camperola, fresqueta, senzilla i bona.

La que vos porto a continuació és la recepta bàsica, però a cada casa li donen lo seu toquet, podeu afegir aulives, tàperes, pataca cuita, anxoves, orenga...

 

Ingredients:

1 ceba morada

4 tomaques

2 llesques de pa

Sal

Oli d’auliva

Aufapiga

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a juliana.


Netegem les tomaques i les tallem a daus.


Normalment s’utilitza pa sec de dies anteriors, però com que no ne tenia, he agafat pa (en aquest cas de sègol) i  l’he torrat una mica a la paella per a que quede més cruixent. Lo tallem a daus.

Trinxem l’aufàpiga.

Ho barregem bé tot a un bol, afegim sal i oli i servim en un xorret més d’oli per damunt si mos ve de gust.

 

Si voleu vore més receptes de Florència d’aquest més, només heu de visitar lo blog: Cocinay aficiones.

 

 

 

4 comentaris:

  1. Deseando probarla, aunque con pan sin gluten en mi caso.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  2. Crec que la guanyadora ha estat la panzanella per golejada, i a quina més bona pinta!! està boníssima, oi?
    petonets

    ResponElimina
  3. Fresca y saludable, esta ensalada está deliciosa con los costrones de pan.
    Bss

    ResponElimina
  4. Me encantan este tipo de ensaladas que sirven como plato único :)

    ResponElimina