Ingredients:
8 carxofes
1l oli
d’auliva
1 fulla de
llorer
Pebre de
colors
Preparació:
Netegem bé
les carxofes i les tallem a trossos.
Amb la Magimix Cook Expert:
Posem l’oli d’auliva ala olla inox amb les carxofes tallades i lo pebre. Tapem, posem lo tap menut sense enroscar (per a que pugue anar sortint vapor poc a poc) i programem EXPERTO 2’5h 90ºC.
Sense,
haurien de posar l’oli a una olla i amb l’ajuda d’un termòmetre controlar que estigués
a una temperatura ideal de 65ºC (no ha de superar los 90º ni baixar dels 55º) durant
unes 3h.
Mirarem que
les carxofes estiguen ben cuites i tendres, sinó allargarem lo procés de cocció
fins que ho estiguen.
L’oli que no vos capigue, guardeu-lo per a amanir o utilitzar en qualsevol recepta que li vulgueu donar un toquet diferent.
Soles en una mica de sal Maldon per damunt estan brutals, però són súper versàtils i poden enriquir molt los vostres plats, picadetes, torrades, amanides... ja me contareu per a que les heu utilitzat!
Aquesta és
la meua versió de la recepta. La recepta original la trobareu a Cookexpertas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada