2/7/18

Espaguetis de carabassó amb salsa de pastanaga al curry





Ingredients:
2 alls porros
6 pastanagues grosses
1 tros de gingebre
2 carabassons
4 tomaques pera (naturals o en conserva)
1C garam masala
Sal
Oli de coco
Nigela (opcional)

Preparació:
Netegem bé los alls porros i les pastanagues.
Ho passem per la picadora.
A una paella posem una mica d’oli de coco i afegim lo trosset de gingebre trinxat i lo garam masala. Afegim los alls porros i les pastanagues. Salem al gust i ho saltegem bé.


Triturem les tomaques i ho afegim al sofregit. Coem a foc lent i anem remenant de tant en tant fins a obtenir una salsa espessa.



Fem los espaguetis de carabassó i los escaldem.


Servim los espaguetis amb la salsa per damunt i una mica de llavors de nigela.


Si vos sobra salsa la podeu guardar a la nevera i fer-la servir per a fer torradetes. Vos durarà tres o quatre dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada