Ingredients:
2 alls
porros
6
pastanagues grosses
1 tros de
gingebre
2
carabassons
4 tomaques
pera (naturals o en conserva)
1C garam
masala
Sal
Oli de coco
Nigela
(opcional)
Preparació:
Netegem bé
los alls porros i les pastanagues.
Ho passem
per la picadora.
A una paella
posem una mica d’oli de coco i afegim lo trosset de gingebre trinxat i lo garam
masala. Afegim los alls porros i les pastanagues. Salem al gust i ho saltegem
bé.
Triturem les
tomaques i ho afegim al sofregit. Coem a foc lent i anem remenant de tant en
tant fins a obtenir una salsa espessa.
Fem los
espaguetis de carabassó i los escaldem.
Servim los
espaguetis amb la salsa per damunt i una mica de llavors de nigela.
Si vos sobra
salsa la podeu guardar a la nevera i fer-la servir per a fer torradetes. Vos
durarà tres o quatre dies.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada