27/6/18

Macarrons d’azukis amb xampinyons, cherries i pesto


Aquests macarrons són una manera de minjar llegums i no consumir tants de cereals. Fantàstics també per als celíacs. Una pasta amb un gust diferent i que a la vegada ens aporta menys índex glucèmic que la pasta de blat i més proteïnes.




Ingredients:
150g macarrons d’azukis
8 xampinyons
10-15 tomaques cherry
Pesto
Oli d’auliva
Sal
Pesteta (opcional)

Preparació:
Bullim aigua i coem los macarrons. Una vegada cuits los escorem bé.
Mentrestant posem un xorro d’oli a la paella i saltegem la pesteta partida per la meitat.
Netegem los xampinyons i los tallem a làmines. Los afegim a la paella.
Rentem bé les tomaques i les partim per la meitat. Les afegim a la paella i ho saltegem tot bé.


Servim los macarrons en lo saltejat i una o dues cullerades de pesto al gust.
Barregem bé i a minjar!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada