Lo chef que mos porta aquest mes Cooking de chef és Nobu Matsuhisa. M'ha costat escollir una recepta, però crec que l'hem encertat, a casa mos ha agradat molt. Ja me cotnareu si la proveu!
Ingredients:
90g miso
roig o blanc
1 dent d’all
1c tamari
100ml oli d’auliva
90ml vinagre
d’arròs
1 all porro
menut
Oli
Espàrrecs verds
Preparació:
Barregem lo
miso en l’all trinxat, lo tamari, l’oli i lo vinagre d’arròs. Barregem bé i
dixem reposar la vinagreta.
Rentem bé l’all
porro i lo tallem ben fi.
Rentem los espàrrecs
i los fem a la planxa. A la recepta original los fregia en oli abundant, però
per al meu gust quedava un plat massa greixós, ja que la vinagreta porta prou
oli, podeu fer l’opció que més vos agrade.
Fregim l’all
porro fins que quede doradet i cruixent i lo posem damunt d’un plat en un paper
de cuina per a que trague l’excés d’oli.
Posem la
vinagreta a la safata, los espàrrecs al damunt i guarnim en l’all porro.
Servim en la
vinagreta al costat per si algú en vol una mica més.
Una opció molt bona i diferent per menjar els espàrrecs. Me l'emporto, vaig comprar miso blanc i al final no ho vaig utilitzar, jajjaja. Petons.
ResponEliminaUna gran pinta estos espárragos con el miso, no era un chef muy sencillito (por quitarle hierro), ahora que estoy viendo las recetas generales me encantan, yo también quería algo sencillo y que no fuese demasiado complicado para porder participar. Este plato lo tengo que probar.
ResponEliminaFeliz domingo
Que receta tan sana y rica, me la apunto.
ResponEliminaFelicidades por el reto.
Besos.
Que sencilla y que rica! Apuntada.
ResponEliminaBesos.
Ricos!!!!!! el poder de sabores que deja el miso en ellos debe ser increíble, además de ser una receta sana, es fácil y rica. No sabía que era el tamari, ahora veo que es la salsa de soya más pura y se dice que mejor.., mmmm interesante!! Me los apunto por completo
ResponEliminabesos!
que boníssim!! em ve molt de gust tastar-ho, fa molt bona pinta, enhorabona!
ResponEliminaun petó
M'encanta el plat, sobretot aquest all porro cruixentet per damunt dels esparrecs i segur que la salseta era boníssima. Enhorabona pel repte.
ResponEliminaPetons
M'encanta el teu plat i que has fet els esparrecs a la plantxa! Ho veuré para comprar el tamari, m'agradaria probar-ho... Enhorabona! Petons
ResponElimina