5/11/17

Nobu’s fried asparragus with miso dressing - Espàrrecs amb vinagreta de miso



Lo chef que mos porta aquest mes Cooking de chef és Nobu Matsuhisa. M'ha costat escollir una recepta, però crec que l'hem encertat, a casa mos ha agradat molt. Ja me cotnareu si la proveu!



Ingredients:
90g miso roig o blanc
1 dent d’all
1c tamari
100ml oli d’auliva
90ml vinagre d’arròs
1 all porro menut
Oli
Espàrrecs verds

Preparació:
Barregem lo miso en l’all trinxat, lo tamari, l’oli i lo vinagre d’arròs. Barregem bé i dixem reposar la vinagreta.
Rentem bé l’all porro i lo tallem ben fi.
Rentem los espàrrecs i los fem a la planxa. A la recepta original los fregia en oli abundant, però per al meu gust quedava un plat massa greixós, ja que la vinagreta porta prou oli, podeu fer l’opció que més vos agrade.


Fregim l’all porro fins que quede doradet i cruixent i lo posem damunt d’un plat en un paper de cuina per a que trague l’excés d’oli.


Posem la vinagreta a la safata, los espàrrecs al damunt i guarnim en l’all porro.


Servim en la vinagreta al costat per si algú en vol una mica més.

8 comentaris:

  1. Una opció molt bona i diferent per menjar els espàrrecs. Me l'emporto, vaig comprar miso blanc i al final no ho vaig utilitzar, jajjaja. Petons.

    ResponElimina
  2. Una gran pinta estos espárragos con el miso, no era un chef muy sencillito (por quitarle hierro), ahora que estoy viendo las recetas generales me encantan, yo también quería algo sencillo y que no fuese demasiado complicado para porder participar. Este plato lo tengo que probar.
    Feliz domingo

    ResponElimina
  3. Que receta tan sana y rica, me la apunto.
    Felicidades por el reto.
    Besos.

    ResponElimina
  4. Ricos!!!!!! el poder de sabores que deja el miso en ellos debe ser increíble, además de ser una receta sana, es fácil y rica. No sabía que era el tamari, ahora veo que es la salsa de soya más pura y se dice que mejor.., mmmm interesante!! Me los apunto por completo
    besos!

    ResponElimina
  5. que boníssim!! em ve molt de gust tastar-ho, fa molt bona pinta, enhorabona!
    un petó

    ResponElimina
  6. M'encanta el plat, sobretot aquest all porro cruixentet per damunt dels esparrecs i segur que la salseta era boníssima. Enhorabona pel repte.
    Petons

    ResponElimina
  7. M'encanta el teu plat i que has fet els esparrecs a la plantxa! Ho veuré para comprar el tamari, m'agradaria probar-ho... Enhorabona! Petons

    ResponElimina