5/6/18

Trufes planxades al tandoori


Aquest mes des de Cooking de Chef ens proposen a una gran cuinera nacional, Elena Arzak.




La recepta que vos porto avui l’he tret del llibre Arzak Bocados, que ha estat fer amb les aportacions de tot l’equip de Juan Mari Arzak i on la seua filla hi té un gran paper. Hem va cridar l’atenció pel tandoori, que a banda d’un forn de ceràmica que utilitzen a la índia, també és una masala que a casa ens agrada molt.

Ingredients:
200g de xocolata negra

Preparació:
Fem a trossos la xocolata i la fonem al bany maria.



A la recepta original utilitza dues planxes de porcellana que congela per a després fer les trufes, però com que no en tinc ni tampoc tinc un congelador tan gran a casa he fet servir paper de forn.
Posem una làmina de paper de forn i anem posant una mica de xocolata.
Li tirarem per damunt el tandoori.


Posarem una altra làmina de paper a sobre i ho aplanarem bé. Ho podeu fer amb l’ajuda d’un corró.


Ho deixarem gelar (si podeu poseu-ho a la nevera).
Una vegada gelat ho traurem del paper i servirem. 


Gaudiu de la xocolata amb un toc oriental!



5 comentaris:

  1. ostres quina recepta tan original, i ha de ser bonísim!! enhorabona t'han quedat xulíssims!!
    petons

    ResponElimina
  2. Un dulce riquísimo, te han quedado estupendas estas trufas, me encantan para hacerlas y servirlas en un café. Nada complicadas y eso es siempre de agradcer.
    Muy buena propuesta de esta gran chef.
    Besos

    ResponElimina
  3. Una receta sencilla y con una mezcla de sabores que hay probar.
    Bss

    ResponElimina
  4. Qué receta tan original!!! muy sencilla y diferente

    ResponElimina
  5. Al chocolate le van bien las especias y estas trufas deben de estar riquísimas. Beso.

    ResponElimina