7/5/20

Un llibre, una recepta (29). Carabassó amb salsa de pinya



Aquest mes vos porto lo llibre de la cuinera Chin-He Huang de la qual ja havia penjat una recepta: Japanese Hand Rolls

El llibre es diu: Eat Clean. Work Yourself to Healt. Un llibre complet a nivell d’explicacions i ple de receptes saludables que vos faran agafar gana només en vore les fotos.


Helena mos ha preparat uns Ous ying yang que fan una pinta espectacular!


I també amb una altra recepta d'ous: Ous remenats amb bròquil i arròs integral. Quin dels dos plats vos minjarieu?


La recepta d’avui és ben senzilla però carregada de sabor.

Ingredients:
2 carabassons grans
Pebre negre
Oli d’auliva
Cilantre fresc (com que era només per a decorar i no ne tenia, no l’he posat. Si ne teniu, segur que vos donarà un tosc refrescant en acabar el plat)
Per a la salsa:
1 escalunya
50g pinya (fresca o en conserva amb el seu suc)
1c gingebre ratllat
½ pesteta
1 ceba tendra
2c oli d’auliva
2c tamari
3C suc de llimona

Preparació:
Netegem bé los carabassons i los tallem a trossos d1’5cm.


Los posem a la planxa en un xorret d’oli d’auliva i molem una mica de pebre negre per damunt.
Los coem fins que se doren. A mi personalment m’agrada dixar-los una mica “al dente” , però si vos agraden ben fet, los haureu de dixar un ratet més.


Fem la salsa trinxant la pinya, l’escalunya i la ceba tendra. Ho barregem tot bé.


Servim los carabassons amb una mica de salsa per damunt i la resta al costat per si ens en volem posar una mica més (que segur que serà que sí!).


Si teniu ganes de cuinar una recepta del proper llibre, només cal que m'envieu un correu a: cuinemcuinem@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada