Amb Cooking the Chef avui vos porto una recepta del llibre: La cocina práctica del cuiner Manuel Maria Puga i Parga. Un llibre carregat de receptes de cuina de tota la vida. Un cuiner defensor de la cuina popular davant la invasió de la cuina francesa entre l’alta societat.
La veritat és que aquest plat tant senzill està boníssim. Si lo feu, ja m'ho conteu!
Ingredients:
500g
bajoques
3 dents d’all
1 ceba
1C primentó
fumat
Julivert
200g tomaca
en conserva
2 ous
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Coem les
bajoques en aigua i sal. Quan estiguen tendres les escorrem bé.
Triturem la
tomaca en conserva i la sofregim en oli, sal i pebre fins que veiguem que
reduix.
Bullim los
dos ous i reservem.
Mentrestant pelem
los alls i los laminem. Posem un xorro d’oli a la paella i sofregim.
Pelem i
trinxem la ceba i l’afegim al sofregit.
Afegim també
lo julivert trinxat i lo primentó.
Saltegem un parell de minuts les bajoques al sofregit.
Pelem los ous i tallem a trossets.
Servim les
bajoques en la salsa de tomaca i los ous per damunt.
Aquí la
recepta original:
Si voleu vore altres receptes visiteu Cooking the Chef, i aquí també teniu lo llibre.
Un plato sanísimo y rico, ideal para cenarlo esta noche mismo!
ResponEliminabesitos