Lo llibre d’aquest més és una gran eina per a quan tenim poc temps entre feina, activitats, família, compromisos... És ple de receptes pràctiques, senzilles i bones per a tota la família. També vos oferix com organitzar-vos a la cuina per a minjar de manera saludable: Cocina sana en un plis plas para toda la família de Fátima Aguirre.
La recepta
que jo vos porto avui és fresqueta, bona i segur que agradarà.
Ingredients:
4 alvocats
2 mangos
300g gambes
pelades
2 tomaques (jo he utilitzat cherries)
1 llimona
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Saltegem les
gambes en un xorret d’oli a la paella i reservem.
Partim los
alvocats per la mitat, traiem la polpa i los tallem a daus. Ho posem a un bol i
escorrem lo suc de la llima per damunt per a que no s’oxide.
Pelem los mangos i los tallem a daus. Ho afegim al bol
Netegem les cherries i les tallem en 4 trossos i les incorporem al bol.
Afegim les
gambes. Salpebrem i remenem bé.
Farcim los alvocats i ja podem servir.
Ah! I si vos agrada lo picant, li podeu donar un toquet en una mica de pesteta mòlta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada