7/10/22

Un llibre, una recepta (58). Alvocats farcits de mango i gambes

 


Lo llibre d’aquest més és una gran eina per a quan tenim poc temps entre feina, activitats, família, compromisos... És ple de receptes pràctiques, senzilles i bones per a tota la família. També vos oferix com organitzar-vos a la cuina per a minjar de manera saludable: Cocina sana en un plis plas para toda la família de Fátima Aguirre.



 Mei, ha preparat aquest plat de Quinoa amb pollastre i pisto. Segur que una combinació boníssima!



La recepta que jo vos porto avui és fresqueta, bona i segur que agradarà.

 

Ingredients:

4 alvocats

2 mangos

300g gambes pelades

2 tomaques (jo he utilitzat cherries)

1 llimona

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Saltegem les gambes en un xorret d’oli a la paella i reservem.

Partim los alvocats per la mitat, traiem la polpa i los tallem a daus. Ho posem a un bol i escorrem lo suc de la llima per damunt per a que no s’oxide.

Pelem los mangos i los tallem a daus. Ho afegim al bol

Netegem les cherries i les tallem en 4 trossos i les incorporem al bol.

Afegim les gambes. Salpebrem i remenem bé.


Farcim los alvocats i ja podem servir.

Ah! I si vos agrada lo picant, li podeu donar un toquet en una mica de pesteta mòlta.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada