Unes galetes per a fer en los menuts de casa.
2 o 3
pastanagues
1 plàtan
madur
100g farina
d’ametlla
100g coco
ratllat
2C crema d’ametlla
10ml llet d’ametlla
Espècies per
a galetes
Preparació:
Pelem lo
plàtan i l’aixafem bé en una forquilla.
Pelem les pastanagues i les ratllem.
Precalentem lo
forn a 170º.
Posem tots los ingredients a un bol i barregem bé.
A una llanda de forn li posem paper vegetal. Anem fent boletes i les posem de manera ordenada i separades.
Una vegada fetes, les aixafem una mica amb la mà per donar-los forma de galeta.
Coem al forn uns 10-15 minuts, tot dependrà del vostre forn. Les traiem quan les veiguem doradetes. Les dixem gelar i ja les podreu gaudir!
Mmm, que bones aquestes galetes.
ResponEliminaSalut.
Quina bona pinta!!
ResponElimina