Aquest mes amb el nostre viatge culinari pel món amb Cocinas del Mundo anem a visitar X la región de los Lagos de Perú. I amb això vos proposo un ceviche amb una mica de trampa que ells realitzen. També podeu fer l’opció amb les “machas” crues si les trobeu, però crec que serà difícil si viviu vora lo Mediterrani...
La recepta d’avui és ben senzilla i la podeu fer com entrant per algun dinar o soparet que segur que quedareu bé.
Ingredients:
(per a 4 entrants)
1 llauna de “machas” (també ho podeu trobar amb el nom de “navajuelas”)
½ alvocat
1 ceba morada menuda
½ primentó italià (si lo teniu roig donarà més color al plat)
1 llimona gran
Sal
Pebre negre
Cilantre fresc
Preparació:
Pelem i tallem la ceba a juliana ben fineta. La posem a un bol.
Pelem i tallem l’alvocat a daus i lo posem al bol.
Obrim la llauna de “machas”, l’escorrem bé i les tallem a trossets.
Les posem al bol.
Salpebrem al gust.
Escorrem bé lo suc de la llimona i trinxem una mica de cilantre. Ho barregem tot bé al bol i ho dixem reposar una hora a la nevera.
Servim com més vos agrade. Jo ho he posat en gotets individuals.
Si voleu vore altres receptes d’aquesta regió, visiteu: La Cajita deNieves y Elena.
Me encantan los ceviches en todas sus variantes, que rico!!
ResponElimina