Boníssim per als amants de les tomaques.
Aquesta és una recepta senzilla a la que podeu afegir altres tipus de tomaques: confitades, seques, en pols...
Ingredients:
300g arròs
1 ceba
2 tomaques
2 rames de tomaques cherry
600ml caldo verdura
1C pasta de tomaca concentrada
Formatge parmesà
Romer
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Posem les rames de tomaques cherry a una llanda de forn. Los hi tirem
un xorro d’oli per damunt i les coem al forn. 150º fins que veiguem que se
comencen a obrir i estan caramel·litzades.
A una cassola de terra posem un bon xorro d’oli.
Pelem la ceba i la trinxem. L’afegim a la cassola i sofregim.
Netegem les tomaques i les tallem a galls (o com vatros vulgueu). Les afegim
al sofregit. Salem i posem una mica de romer al gust.
A continuació afegim l’arròs, salpebrem i sofregim una mica.
Posem la pasta concentrada de tomaca i anem afegint lo caldo de verdura i coent l’arròs.
Quan veiguem que l’arròs ja està casi cuit i haguem tirat l’últim
xorret de caldo, afegim lo parmesà i remenem bé.
Seguidament, desfem una de les rametes de les cherries i les afegim a
l’arròs. Apaguem lo foc.
Dixem reposar un parell d minuts i servim en l’altre ramet de cherries al damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada