Avui toca el
repte CRI de la mà del blog El cajón desastre de Maggie. Normalment faig les
receptes salades però aquest mes m’he decantat per la recepta dolça. I és que
les pastanagues m’agraden molt! No podia desaprofitar fer una recepta amb
elles.
Ingredients:
250g di
carote
250g di
mandorle spellate (jo he utilitzat farina d’ametlla directament)
5 uova
200g di zucchero
(he utilitzat panela)
1 cucchiaino
di rum
Scorza grattugiata
di 1 limone
Preparació:
Pelem i
triturem les pastanagues.
Netegem bé
la llimona i ratllem la seva pell.
Separem les
clares dels rovells.
Barregem les
pastanagues, la farina d’ametlla, los rovells d’ou, la llimona ratllada i lo
ron.
Muntem les
clares a punt de neu.
Barregem les
clares amb la resta de la massa.
Ho posem a
un motlle i ho coem al forn a 200ºC uns 30-40 minuts.
Traiem del forn,
dixem gelar i si voleu li podeu posar una mica de sucre per damunt.
Jo li he
posat una mica de coco perquè la combinació de coco i pastanaga m’agrada molt.
Querida Cris, gracias por participar! La decoración con coco queda genial! Me alegro que te haya gustado, creo que todas coincidimos que esta tarta nos ha sorprendido y maravillado a la vez, esta muy rica y en mi casa se queda para siempre. Besitos
ResponEliminat'ha quedat molt maca i m'agradat molt la decoració amb coco que li has fet, molt original.
ResponEliminapetons
Rosa
Como le dije a Rosa, con panela me parece mucho más rica, además de darle un lindo color dorado, el aporte de sabor también me parece estupendo, si la repito le pondré panela. Con la capita de coco, mmmmm, deliciosa.
ResponEliminabesos