Un pastís perfecte pals amants de la pasta.
Ingredients:
500g
pacchieri
3
asbargínyies grosses
1 ceba
2
pastanagues
500g tomaca
en conserva
Pebre negre
Sal
Oli d’auliva
Orenga
Peperonccino
Parmesà
Preparació:
Netegem les
asbargínyies i les tallem a daus.
Les sofregim
en un bon xorro d’oli, sal i peperonccino.
Mentrestant fem lo sofregit de tomaca. Jo l’he fet a la Magimix Cook Expert, però lo podeu fer de manera tradicional a la paella i després titurar-ho.
Pelem la ceba i els pastanagues. Ho fem a trossos grossos i ho posem a la olla inox en un bon xorro d’oli. Programem: COCCIÓN/ DORAR.
En acabar, afegim la tomaca en conserva, salpebrem i programem: COCCIÓN/COCCIÓN LENTA. Ho dixem coure en la tapa menuda destapada.
Posem abundant aigua a bullir ne un cassola i coem los pacchieri “al dente”. Los escorrem bé.
Preparem un
motlle de pastís en un tros de paper vegetal a la base.
Precalentem
lo forn a 180º.
Posem los pacciheri al damunt de manera que ompligue tota la base i los anem farcint del sofregit d’asbargínyia.
Repartim per damunt lo sofregit de tomaca i hi posem una mica de parmesà ratllat al gust i orenga.
Coem al forn
uns 15-20 minuts.
Servim acabat de fer, a temperatura ambient o gelat, com més vos agrade.
També lo
podeu farcir de diferents verduretes, bolets, marisc...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada