23/9/22

Pastís de pacchieri

 


Un pastís perfecte pals amants de la pasta.

 

Ingredients:

500g pacchieri

3 asbargínyies grosses

1 ceba

2 pastanagues

500g tomaca en conserva

Pebre negre

Sal

Oli d’auliva

Orenga

Peperonccino

Parmesà

 

Preparació:

Netegem les asbargínyies i les tallem a daus.

Les sofregim en un bon xorro d’oli, sal i peperonccino.


Mentrestant fem lo sofregit de tomaca. Jo l’he fet a la Magimix Cook Expert, però lo podeu fer de manera tradicional a la paella i després titurar-ho.

Pelem la ceba i els pastanagues. Ho fem a trossos grossos i ho posem a la olla inox en un bon xorro d’oli. Programem: COCCIÓN/ DORAR.

En acabar, afegim la tomaca en conserva, salpebrem i programem: COCCIÓN/COCCIÓN LENTA. Ho dixem coure en la tapa menuda destapada.

Posem abundant aigua a bullir ne un cassola i coem los pacchieri “al dente”. Los escorrem bé.

Preparem un motlle de pastís en un tros de paper vegetal a la base.

Precalentem lo forn a 180º.

Posem los pacciheri al damunt de manera que ompligue tota la base i los anem farcint del sofregit d’asbargínyia.

Repartim per damunt lo sofregit de tomaca i hi posem una mica de parmesà ratllat al gust i orenga.

Coem al forn uns 15-20 minuts.

Servim acabat de fer, a temperatura ambient o gelat, com més vos agrade.

També lo podeu farcir de diferents verduretes, bolets, marisc...

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada