Amb Cocinas del Mundo aquest mes visitem Washington i com que és temps de maçanes, m’he decidit per aquesta salsa de maçana especiada.
Ingredients:
(per a un
pot de 500g, tot dependrà de les maçanes)
8 maçanes
(jo he utilitzat Golden)
½ c canyella
½ c pebre
negre
½ c clau
mòlt
Preparació:
Tallem i
pelem les maçanes.
Les posem a l’olla inox de la Magimix Cook Expert i afegim les espècies.
Quan acabe programem EXPERTO 30s V13.
La posem en un pot i la dixem gelar.
Si no teniu
robot de cuina, podeu coure les maçanes a una olla i anar remenant. Quan veigueu
que estan cuites, perquè se comencen a desfer, les tritureu al gust.
Vos aguatarà bé una setmana a la nevera i la podeu utilitzar per acompanyar aquells plats que més vos agraden.
Si voleu
vore més receptes de Washington visiteu: la Cajita de Nieves y Elena.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada