I per a la
repesca de l’estiu de Cooking the Chef vos torno a portar la meua versió d’una
recepta de Donna Hay. Si teniu ganes de vore altres receptes que hem fet de
diferents chefs, aquí podeu trobar los recopilatoris.
La recepta d’avui
és senzilla, ràpida i està molt bona. Ideal per a tornar amb la carmanyola!
Ingredients:
1 tassa de
quinoa
¼ tassa
farina de cigrons
2 cebes
tendres menudes
½ tassa
julivert fresc
1 ou
1 c pell de
llimona ratllada
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Per
acompanyar: espinacs tendres, maionesa i galls de llimona
Preparació:
Rentem bé la
quinoa i la posem a bullir a un caso amb aigua. Quan estigue cuita l’escorrém
bé i dixem gelar.
Pelem i
trinxem les cebes i també lo julivert.
Rentem i
ratllem la pell de la llimona.
Posem la
quinoa i tots los ingredients a un bol i ho barregem bé. Salpebrem al gust.
Una vegada
arribat aquí tenim dues opcions. A la recepta original es fan boletes i se
fregixen en abundant oli. Jo he fet la meua versió i he fet les boletes
aplanades, he posat una mica d’oli a la paella i les he fet volta i volta. Així
no contenen tant d’oli. Podeu fer com preferiu.
Una vegada
les tenim cuites les anem traient de la paella.
Servim acompanyades
d’una amanida d’espinacs tendres, maionesa i galls de llimona.
Realment
molt bones, fàcil i ideals per a portar a la feina.
Qué ricos! Me han gustado pues se ven muy sencillos de hacer. La quinoa ha sido un descubrimiento reciente y me encanta.
ResponEliminaMuy buena receta.
Besos
mm un d'aquests plats apetitosos! M'agrada la idea per un sopar de divendres. Gràcies per fer-nos companyia aquest estiu. Una abraçada!
ResponEliminaDeliciosa receta, esta cocinera me gusta mucho, ideas sencillas, deliciosas y saludables.
ResponEliminabesos!
pero que rico asi de picoteo para cuando nos juntemos los amigos y facil de hacer es perfecto, encantada de pasar por tu cocina, besos
ResponElimina