5/9/18

Quinoa & lemon fritters


I per a la repesca de l’estiu de Cooking the Chef vos torno a portar la meua versió d’una recepta de Donna Hay. Si teniu ganes de vore altres receptes que hem fet de diferents chefs, aquí podeu trobar los recopilatoris.



La recepta d’avui és senzilla, ràpida i està molt bona. Ideal per a tornar amb la carmanyola!

Ingredients:
1 tassa de quinoa
¼ tassa farina de cigrons
2 cebes tendres menudes
½ tassa julivert fresc
1 ou
1 c pell de llimona ratllada
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Per acompanyar: espinacs tendres, maionesa i galls de llimona

Preparació:
Rentem bé la quinoa i la posem a bullir a un caso amb aigua. Quan estigue cuita l’escorrém bé i dixem gelar.


Pelem i trinxem les cebes i també lo julivert.
Rentem i ratllem la pell de la llimona.
Posem la quinoa i tots los ingredients a un bol i ho barregem bé. Salpebrem al gust.


Una vegada arribat aquí tenim dues opcions. A la recepta original es fan boletes i se fregixen en abundant oli. Jo he fet la meua versió i he fet les boletes aplanades, he posat una mica d’oli a la paella i les he fet volta i volta. Així no contenen tant d’oli. Podeu fer com preferiu.


Una vegada les tenim cuites les anem traient de la paella.


Servim acompanyades d’una amanida d’espinacs tendres, maionesa i galls de llimona.


Realment molt bones, fàcil i ideals per a portar a la feina.

4 comentaris:

  1. Qué ricos! Me han gustado pues se ven muy sencillos de hacer. La quinoa ha sido un descubrimiento reciente y me encanta.
    Muy buena receta.
    Besos

    ResponElimina
  2. mm un d'aquests plats apetitosos! M'agrada la idea per un sopar de divendres. Gràcies per fer-nos companyia aquest estiu. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Deliciosa receta, esta cocinera me gusta mucho, ideas sencillas, deliciosas y saludables.
    besos!

    ResponElimina
  4. pero que rico asi de picoteo para cuando nos juntemos los amigos y facil de hacer es perfecto, encantada de pasar por tu cocina, besos

    ResponElimina