Un pa sense
gluten carregat amb una bona dosi d’energia. Però jo no l’anomenaria pa, sí que
te la textura i sabor, però pels ingredients podríem dir que és més com un
pastís salat. Si lo proveu de fer ja me contareu.
Ingredients:
300g tahina
4 ous
½ C
bicarbonat
30ml vinagre
massana
1c sal
1c herbes
provençals
Pipes de
carabassa
Preparació:
Precalentem lo
forn a 180º.
Barregem
tots los ingredients menys les pipes de carabassa.
Ho posem a
un motlle i li tirem les pipes de carabassa al damunt.
Ho coem al
forn uns 35-40 minuts.
Lo dixem
gelar i ja podreu tastar-lo.
És un pa
fàcil de tallar a llesques, ideal per esmorzar. Aquí teniu una proposta amb alvocat,
una mica de pebre i tomaca.
Ah! També se
pot congelar, se conserva bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada