26/8/18

Magdalenes de carabassó i plàtan





Ingredients:
1 carabassó gros
3 plàtans madurs
1 tassa farina d’arròs integral
2 tasses de farina de fajol
2c llevadura
2c bicarbonat
¾ tassa de panela
1 tassa de llet d’ametlla
¼ tassa d’oli d’auliva
Xocolata Creo

Preparació:
Precalentem lo forn a 180º.
Rentem bé lo carabassó i lo ratllem.


Pelem los plàtan i los aixafem en una forquilla.


Barregem tots los ingredients menys la xocolata fins obtenir una massa tova.
Preparem los motlles de les magdalenes i les anem omplint. Podeu utilitzar la mida que vulgueu. Jo aquesta vegada n’he fet de diferents, grosses amb motlle de silicona, amb motlle de paper i també de xicotetes.
Omplirem només ¾ del motlle perquè després augmentaran i no volem que mos caigue pel costat.



Posem damunt d’algunes magdalenes una mica de xocolata Creo.


Les coem al forn fins que veiguem que pugem i estiguen una mica doradetes. Lo temps dependrà de la mida que les hagueu fet.
Les traiem del forn i les dixem gelar damunt d’una reixa.



I ja les podrem gaudir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada