Ingredients:
1 carabassó
gros
3 plàtans
madurs
1 tassa
farina d’arròs integral
2 tasses de
farina de fajol
2c llevadura
2c
bicarbonat
¾ tassa de
panela
1 tassa de
llet d’ametlla
¼ tassa d’oli
d’auliva
Xocolata Creo
Preparació:
Precalentem
lo forn a 180º.
Rentem bé lo
carabassó i lo ratllem.
Pelem los
plàtan i los aixafem en una forquilla.
Barregem tots
los ingredients menys la xocolata fins obtenir una massa tova.
Preparem los
motlles de les magdalenes i les anem omplint. Podeu utilitzar la mida que
vulgueu. Jo aquesta vegada n’he fet de diferents, grosses amb motlle de
silicona, amb motlle de paper i també de xicotetes.
Omplirem
només ¾ del motlle perquè després augmentaran i no volem que mos caigue pel
costat.
Posem damunt d’algunes magdalenes una mica de xocolata Creo.
Les coem al
forn fins que veiguem que pugem i estiguen una mica doradetes. Lo temps dependrà
de la mida que les hagueu fet.
Les traiem
del forn i les dixem gelar damunt d’una reixa.
I ja les
podrem gaudir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada