21/8/18

Maki sushi vegà *Japó


Una recepta ràpida amb les verdures i fruites que tingueu a casa.




Ingredients:
Arròs
Làmines d’alga nori
Pastanaga
Primentó verd
Primentó roig
Alvocat
Vinagre d’arròs

Preparació:
Coem l’arròs a l’arrossera. Una vegada fer lo dixem gelar i li afegim unes goes de vinagre d’arròs.
Rentem i tallem a tires totes les verdures. L’últim que tallarem és l’alvocat per a que no s’oxide.


Agafem una làmina d’alga nori, posem una mica d’arròs al damunt i ho repartim bé. Afegim la verdura i l’alvocat i enrotllem poc a poc fent pressió per a que quede ben premsat.


Una vegada tinguem fet los rolls ho tallem amb un ganivet i servim en una safata.


Poseu acompanyar de la salsa que mes vos agrade: maionesa picant, ponzu, maionesa de miso, nikiri, mayonesa amb all...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada