Una recepta ràpida amb les verdures i fruites que tingueu a
casa.
Ingredients:
Arròs
Làmines d’alga
nori
Pastanaga
Primentó verd
Primentó roig
Alvocat
Vinagre d’arròs
Preparació:
Coem l’arròs
a l’arrossera. Una vegada fer lo dixem gelar i li afegim unes goes de vinagre d’arròs.
Rentem i
tallem a tires totes les verdures. L’últim que tallarem és l’alvocat per a que
no s’oxide.
Agafem una
làmina d’alga nori, posem una mica d’arròs al damunt i ho repartim bé. Afegim la
verdura i l’alvocat i enrotllem poc a poc fent pressió per a que quede ben
premsat.
Una vegada tinguem
fet los rolls ho tallem amb un ganivet i servim en una safata.
Poseu
acompanyar de la salsa que mes vos agrade: maionesa picant, ponzu, maionesa de
miso, nikiri, mayonesa amb all...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada