La recepta del mes del repte Cooking the Chef que vos presento avui és de Gordon Ramsay. Aquell que segur hem vist tots cridant per la tele al programa que fa sobre restaurants.
Una recepta simple, resultona i ideal per a consumir les verduretes que l'hort mos portarà aquest estiu.
Una recepta simple, resultona i ideal per a consumir les verduretes que l'hort mos portarà aquest estiu.
Ingredients:
2
asbargínyies
1 ceba
1 carabassó
1 primentó
roig
3 tomaques
2 dents d’all
Formatge de
cabra
Parmesà
Aulives sense
pinyol*
Aufapiga
Sal
Oli
*La recepta
original porta aulives negres i tàperes.
Preparació:
Rentem les
asbargínyies i les tallem a rodanxes. Les fem a la planxa en un xorret d’oli.
Rentem les
altres verdures i les tallem a trossets. Saltegem la ceba en l’all, afegim lo
primentó, després lo carabassó i finalment la tomaca.
Posem un
xorret d’oli a la base dels motlles i posem una capa d’asbargínyia.
Tallem les
aulives a rodanxes i trinxem l’aufapiga.
Quan la
verdura estigue cuita afegim les aulives, l’aufapiga i lo parmesà i ho remenem
bé.
Posem una
capa de la barreja damunt de l’asbargínyia i despès un tros de formatge de
cabra. Anem fent capes fins que tinguem lo motlle ple.
Ho posem al
forn a 180º uns 10-12 minuts.
Se pot
minjar calent acabat de fer (lo formatge se desfarà) o bé l’endemà fresquet.
No deu haver estat fàcil escollir una recepta d'aquest xef, oi?? però m'encanta la proposta, saludable i boníssima. Un petó!
ResponEliminaUna recepta ben bona i saludable. Bona tria, una abraçada
ResponEliminaUna receta muy rica y saludable. Me gusta la idea de prepararlo en los molde, la guardo
ResponEliminaQué buena idea la de hacerla en los molde cupcakes. Tiene una pintaza espectacular. Buenísimo... un beso.
ResponEliminaMuy rica esta receta, ademas queda muy bien así presentado.
ResponEliminaBesissss
MMmmm que delicia de receta, saludable, y perfecta para una cena ligera.
ResponEliminaMe encanta,
besos
OOOh quina recepta més bona! M'encanten les albergínes, i fetes d'aquesta manera un deu!!!
ResponEliminaPtnts
MArta
Una recepta boníssima i molt adient per l'estiu :)
ResponEliminaMoltes mercès per participar
petons
m'encanten aquestes receptes tan sanes i senzilles...m'has robat el cor!! una abraçada!!
ResponElimina