Un invent entre lo pastel de carn de casa i la recepta del llibre: Las proteínas vegetales de Montse Bradford.
Ingredients:
150g mill
250g seitán
2 pastanagues
2 cebes
2 alls
4 tomaques
Salsa soja
Sal
Oli
Orenga
Pinyons
Sèsam
Preparació:
Rentem bé lo mill
i lo posem a bullir en una ceba triturada. Quan estigue cuit, escorrem i
reservem.
Rentem les
pastanagues, pelem la ceba, los alls i les tomaques i ho triturem tot. Ho
sofregim en un xorret d’oli i sal. Posem una fulla de llorer.
Triturem també lo
seitán i l’afegim al sofregit. Anem remenant de tant en tant i dixem coure a
foc baix. Afegim l’orenga.
Quan estigue lo
sofregit fet, muntem lo pastís. Tirem un xorret d’oli al fons de la safata,
posem una capa de mill (la meitat) i al damunt lo sofregit. Ho acabem de tapar
en lo mill que mos queda i decorem en sèsam i pinyons.
Ho posem al forn
una 10 minuts a 150º per a que se dore una miqueta i servim.
Molt bona pinta, sí senyora!
ResponEliminaEl mill només l'he provat en farina, però em va agradar molt, la veritat.
Ho provaré!
El mill m'agrada força...o sigui que la trobo una recepta moooolt interessant! Una abraçada!
ResponEliminaPenso provar aquesta recepta demà mateix, el mill el limitava a les farinetes, així ha de quedar molt bé.
ResponEliminaPetons!!
Ho hauré de provar.. fa molt bona pinta!!!
ResponEliminaFelicitats el meu blog tinc un detall per tu!!