3/5/13

Pastís fresc




Ingredients:

12 llesques de pa de motlle sense vores
18 talls de pernil dolç
10 aulives verdes sense pinyol
1 primentó roig escalivat
3 llaunes de tonyina
150g de formatge cremós
Maionesa
Tramussos

Preparació:

Tallem lo primentó a tires. Ne reservem una mica per decorar i la resta lo tallem a trossets menuts.

Tallem les aulives a rodanxes i les barregem en lo primentó i la tonyina. 



Afegim maionesa al gust i remenem bé.

Posem 3 llesques de pa a la base i les untem en formatge cremós i hi posem 3 talls de pernil dolç.



Posem 3 llesques més de pa i al damunt la barreja de primentó, aulives, tonyina i maionesa.



Repetim una altra capa de formatge i pernil dolç.

Posem l’ultima capa de pa, l’untem amb maionesa i el tapem amb el pernil dolç i decorem amb lo primentó i los tramussos.



Lo posarem unes 2 hores a la nevera abans de servir.

Bon profit!

1 comentari: