12 llesques de pa
de motlle sense vores
18 talls de
pernil dolç
10 aulives verdes
sense pinyol
1 primentó roig
escalivat
3 llaunes de
tonyina
150g de formatge
cremós
Maionesa
Tramussos
Preparació:
Tallem lo
primentó a tires. Ne reservem una mica per decorar i la resta lo tallem a
trossets menuts.
Tallem les
aulives a rodanxes i les barregem en lo primentó i la tonyina.
Afegim maionesa
al gust i remenem bé.
Posem 3 llesques
de pa a la base i les untem en formatge cremós i hi posem 3 talls de pernil
dolç.
Posem 3 llesques
més de pa i al damunt la barreja de primentó, aulives, tonyina i maionesa.
Repetim una altra
capa de formatge i pernil dolç.
Posem l’ultima
capa de pa, l’untem amb maionesa i el tapem amb el pernil dolç i decorem amb lo
primentó i los tramussos.
Lo posarem unes 2
hores a la nevera abans de servir.
Bon profit!
Un pastís fred i salat d'allò més vistós!
ResponElimina