Ingredients:
1 mango
Nabius
Gerds
Móres
Nous de macadàmia
Preparació:
Pelem i
triturem lo mango i lo posem al congelador fins que estigue completament
congelat.
Agafem un
grapat de nous de macadàmia i les posem a un tros de paper de cuina, les
emboliquem i amb una mà de morter les triturem una mica.
Després les
posem a un got (o qualsevol recipient que vulgueu utilitzar per servir el
postre).
Al damunt hi
posem una barreja dels fruits rojos al gust. Si teniu maduixes, cireres,
groselles, mangranes... també podeu.
Traiem el
mango del congelador i lo ratllem al moment de servir al damunt.
superoriginal i m'encanta tot el que porta, aquesta no la vaig veure però és una opció ideal, fins i tot per les festes que vindran..
ResponEliminaun petonet!
Un postre sencillo de realizar, pero con ingredientes, que al menos a mi, me gustan mucho. Este tipo de postres que no son muy dulzones me encantan.
ResponEliminaUn beso.
Muy refrescante la receta y muy apropiada para estas fiestas.
ResponEliminaBss
Elena
Que bonita y colorida es esta receta.
ResponEliminaMuy refrescante para limpiar la boca entre plato y plato.
Bss
Qué sencillito y que rico!
ResponElimina