5/12/18

Fruits rojos amb virutes de mango i nous de macadàmia



Amb Cooking de Chef aquest mes cuinem de la mà d’un chef nacional: Pepe Rodríguez. Segurament molts lo coneixereu per Masterchef. Jo la veritat és que per a mi és un chef força desconegut i m’ha segut difícil escolli una recepta seua perquè és molt de carn i de guisote. Però he trobat aquest postre que combina a la perfecció ingredients que m’agraden molt, és lleuger i poc dolç. Per a les festes que venen és una bona opció.

Ingredients:
1 mango
Nabius
Gerds
Móres
Nous de macadàmia

Preparació:
Pelem i triturem lo mango i lo posem al congelador fins que estigue completament congelat.
Agafem un grapat de nous de macadàmia i les posem a un tros de paper de cuina, les emboliquem i amb una mà de morter les triturem una mica.



Després les posem a un got (o qualsevol recipient que vulgueu utilitzar per servir el postre).


Al damunt hi posem una barreja dels fruits rojos al gust. Si teniu maduixes, cireres, groselles, mangranes... també podeu.


Traiem el mango del congelador i lo ratllem al moment de servir al damunt.




5 comentaris:

  1. superoriginal i m'encanta tot el que porta, aquesta no la vaig veure però és una opció ideal, fins i tot per les festes que vindran..
    un petonet!

    ResponElimina
  2. Un postre sencillo de realizar, pero con ingredientes, que al menos a mi, me gustan mucho. Este tipo de postres que no son muy dulzones me encantan.

    Un beso.

    ResponElimina
  3. Muy refrescante la receta y muy apropiada para estas fiestas.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  4. Que bonita y colorida es esta receta.
    Muy refrescante para limpiar la boca entre plato y plato.
    Bss

    ResponElimina