7/12/18

Un llibre, una recepta (12). Salsa de primentons i anous





I amb aquesta recepta arribem a l’últim llibre de l’any. Per a aquest mes he escollit un llibre d’aperitius per tal de buscar ja idees per a les festes que venen. És 500 aperitivos de Susannah Blake. Xicotet, amanós i amb moltes idees i versions d’un mateix aperitiu.


Per a l'ocasió Paula mos ha preparat uns Quadradets de ceba caramelitzada i anxoves que segur que han volat de la seua taula.


Estela mos ha preparat dos plats. Uns Crostini de puré de pèsols amb pernil salat, parmesà, pernil dolç fumat i tomquetes cherry kumato del seu hort. Què més se pot demanar?



I una Sopa de porro i pataca. Un entrant lleuger i bo.



Ingredients:
2 primentons rojos grans
55g anous pelades
½ c primentó
½ c gingebre mòlt
1 trosset de pesteta
1 dent d’all
2C oli d’auliva
Sal
2c suc de llimona
Menta fresca

Preparació:
Escalivem los primentons. Los dixem gelar i pelem bé.


Posem al got de la batedora los primentons, anous, primentó, gingebre pesteta, dent d’all, oli d’auliva i sal al gust.


Ho triturem bé tot.
Afegim lo suc de llimona, remenem bé i servim acompanyat de la menta fresca al gust.


És una salsa molt bona que podem menjar tant per a picar com també utilitzar per a un bon plat de pasta o bé per acompanyar la verdura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada