I amb
aquesta recepta arribem a l’últim llibre de l’any. Per a aquest mes he escollit
un llibre d’aperitius per tal de buscar ja idees per a les festes que venen. És
500 aperitivos de Susannah
Blake. Xicotet, amanós i amb moltes idees i versions d’un mateix aperitiu.
Per a l'ocasió Paula mos ha preparat uns Quadradets de ceba caramelitzada i anxoves que segur que han volat de la seua taula.
Estela mos ha preparat dos plats. Uns Crostini de puré de pèsols amb pernil salat, parmesà, pernil dolç fumat i tomquetes cherry kumato del seu hort. Què més se pot demanar?
I una Sopa de porro i pataca. Un entrant lleuger i bo.
Ingredients:
2 primentons
rojos grans
55g anous
pelades
½ c primentó
½ c gingebre
mòlt
1 trosset de
pesteta
1 dent d’all
2C oli d’auliva
Sal
2c suc de
llimona
Menta fresca
Preparació:
Escalivem
los primentons. Los dixem gelar i pelem bé.
Posem al got
de la batedora los primentons, anous, primentó, gingebre pesteta, dent d’all,
oli d’auliva i sal al gust.
Ho triturem
bé tot.
Afegim lo suc
de llimona, remenem bé i servim acompanyat de la menta fresca al gust.
És una salsa
molt bona que podem menjar tant per a picar com també utilitzar per a un bon
plat de pasta o bé per acompanyar la verdura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada