25/4/17

Crema de pastanaga, ceba i llet de coco





Ingredients:
1 ceba
1 tros de gingebre
4 pastanagues grosses (o 6 de mitjanes)
300ml aigua
200ml llet de coco
Oli d’auliva
Sal
Menta seca

Preparació:
Pelem i tallem la ceba a trossos. Posem un xorret d’oli a la cassola i afegim la ceba i un tros de gingebre pelat al gust. Ho saltegem tot.


Seguidament afegim la pastanaga pelada i tallada a trossos. 


Saltegem un poc i afegim 300 ml d’aigua.
Dixem coure i quan estigue fet triturem afegint també la llet de coco. Salem al gust.


Servim en una mica de menta seca al damunt.

És una crema que tant podeu minjar calenta com gelada. Bon profit!

1 comentari:


  1. Cristina; Una bona proposta, amb aquests tres ingredients, diferent i sa.
    Salutacions Cristina¡¡ :O)

    ResponElimina