30/11/13

Saltejat de pastanaga, carxofes i xampinyons en espagueti de mar.



Ingredients:

4 carxofes
7 pastanagues
Espaguetis de mar (alga)
Sal
Oli

acompanyament:
100g arròs integral
200g espinacs frescos
Sal
Oli

Preparació:

Pelem i tallem les pastanagues i les carxofes. Rentem i tallem a làmines los xampinyons.

Bullim l’arròs i escaldem los espinacs.

Posem l’espagueti de mar a remulla per a que s’hidrate.

Sofregim la verdura i los xampinyons i després afegim los espaguetis de mar. Salem al gust.



Barregem l’arròs en los espinacs i los posem a un bol.

Quan lo sofregit estigue acabat de fer lo servim als plats i acompanyem en l’arròs en espinacs.


1 comentari:

  1. No utilitzo mai algues...però després de veure aquest saltejat, en compraré la pròxima vegada que en vegi!!! Petons!

    ResponElimina