Una recepta de la iaia de la Eli. S'han de provar!
Ingredients:
1 ceba gran
1 dent d’all
4 asbargínies
½ got llet de
soja o arròs
Farina
1 ou
Pa ratllat
Sal
Oli
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem la ceba i l’all a trossets ben menuts i ho posem a sofregir en un xorret
d’oli. Salem.
Fem lo mateix en
l’asbargínia, la salem i l’afegim al sofregit.
Fem la beixamel
en la llet de soja o arròs i la farina i després ho barregem en lo sofregit.
Ho dixem gelar i
guardem a la nevera per a que la massa estigue més consistent per a poder donar
forma a les croquetes. Un parell d’hores serà suficient.
Traiem la barreja
de la nevera i donem forma a les
croquetes, les arrebossem en pa ratllat i fregim les que mos anessem a minjar.
La resta les
poder guardar en paquets individuals al congelador i quan les hagueu de fer
servir, només cal treure i fregir directament.
Són molt fines i
estan boníssimes!!
mm! apuntades! Han de ser boníssimes, Cristina! Com m'agrada l'albergínia i que bé que serveixi per tantes receptes! petons
ResponEliminaQuin destís més original per les esbergínies...així potser se les menjarien les peques de casa, que no hi tenen massa tirada! Petons!
ResponElimina