19/11/13

Flor de verdures i tonyina




Ingredients:

1 ceba
2 primentons verds
1 primentó roig
150g tomaca en conserva
3 llaunes tonyina al natural
2 masses brisa o de pizza
1 ou
Sal
Oli
Sèsam

Preparació:

Pelem, rentem i tallem la ceba i los primentons a trossets i ho posem a sofregir.


Escorrem bé la tonyina i la tirem al sofregit quan estigue mig cuit. Remenem bé i afegim la tomaca. Acabem de coure.



Pecalentem lo forn a uns 180º.

Preparem la massa. Estenem una a una llanda damunt de paper de forn. Posem lo farcit al centre i a les vores, com a la foto.


Cobrim en l’altra massa i en una forquilla segellem les vores i lo centre de la flor. Agafem un ganivet i anem fent talls a mode de porcions.



Pintem en l’ou i tirem sèsam al centre de la flor. Movem los talls individuals de manera que li donem una mica de forma de flor.


Coem al forn i quan estigue dorada, la traiem. La podem minjar gelada o calenta, com preferiu. I és ideal per a minjars en grups de gent per la comoditat a l’hora de servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada