1 ceba
2 primentons
verds
1 primentó roig
150g tomaca en
conserva
3 llaunes tonyina
al natural
2 masses brisa o
de pizza
1 ou
Sal
Oli
Sèsam
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem la ceba i los primentons a trossets i ho posem a sofregir.
Escorrem bé la
tonyina i la tirem al sofregit quan estigue mig cuit. Remenem bé i afegim la
tomaca. Acabem de coure.
Pecalentem lo
forn a uns 180º.
Preparem la
massa. Estenem una a una llanda damunt de paper de forn. Posem lo farcit al
centre i a les vores, com a la foto.
Cobrim en l’altra
massa i en una forquilla segellem les vores i lo centre de la flor. Agafem un
ganivet i anem fent talls a mode de porcions.
Pintem en l’ou i
tirem sèsam al centre de la flor. Movem los talls individuals de manera que li
donem una mica de forma de flor.
Coem al forn i
quan estigue dorada, la traiem. La podem minjar gelada o calenta, com preferiu.
I és ideal per a minjars en grups de gent per la comoditat a l’hora de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada