7/9/19

Un llibre, una recepta (21). Gaspatxo d'alvocat


Seguim amb Un llibre, una recepta i aquest mes toca un llibre d’un cuiner nacional que tothom coneixereu: Cocina fresca de Karlos Arguiñano. Llibre amb receptes senzilles a l’abast de tothom i que hem gaudir cuinant aquests dies.


Estela també s'ha animat i hem coincidit amb la recepta triada, i és que està molt bo! Ella però, ha utilitzat diferents "toppings".


Imma ha preparat aquesta Amanida d'arròs amb gambes al curry. Quina bona pinta!



La recepta d’aquest gaspatxo tant bo:

Ingredients:
(per a 4 persones)
3 alvocats
½ carabassó (jo l’he posat sencer perquè no he posat cogombre)
½ cogombre
1 tros de primentó verd
1 dent d’all
30g molla de pa (jo he utilitzat pa sense gluten)
Cebollí
Oli d’auliva
1c vinagre de massana
Sal

Per a la guarnició podeu posar allò que vos vingue de gust i vos agrade. Arguiñano suggereix: pernil, tomaca, ou dur, primentó roig i una llesca de pa. Jo he fet la meua versió vegana ;)

Preparació:
Posem a remulla lo pa en una miqueta d’aigua.
Netegem lo carabassó i lo primentó, pelem l’all.
Posem tots los ingredients junts i triturem.
Amb Magimix CookExpert:
Posem tots los ingredients al bol. Programem mode EXPERTO, velocitat 18, 1-2 minuts.


Una vegada triturat si veiem que està massa espès podem afegir una mica d’aigua, depenent de com vos agrade la textura.
Servim amb allò que més vos agrade per damunt i un xorret d’oli d’auliva. Ah! I no vos oblideu del julivert!


Ah! I aquí teniu una altra recepta del llibre que surt molt bona: Pasta amb abadejo al pil-pil.

Cap comentari:

Publica un comentari