5/11/18

Two-mushroom velouté





De la mà deCooking the Chef aquest mes he conegut la cuina de Jöel Robuchon i la recepta que he escollit d’ell és una velouté de bolets perquè estem en plena temporada i a casa mos agraden molt. Com sempre, he fet la meua versió vegana.

Ingredients:
450g xampinyons
4C suc de llimona
450g shitake
2 dents d’all
4 ½ tasses de caldo de verdura
2c oli d’auliva
¼ tassa de crema vegetal
1 ½ c coriandre o julivert mòlt
Sal
Pebre

Preparació:
Netegem los bolets.
Tallem los xampinyons a làmines i los barregem en lo suc de llimona.


Reservem uns quants per a saltejar a la paella.


Pelem les dents d’all.
Barregem lo caldo de verdura, los bolets i les dents d’all. Ho fiquem a bullir fins que los bolets estiguen tendres.



Ho triturem tot.


Seguidament ho barregem tot a foc baix amb la crema vegetal i salpebrem al gust.


Servim amb los xampinyons saltats al damunt i una mica de coriandre lo julivert, al gust.



5 comentaris:

  1. Que pinta de cremita, ahora apetecen mucho, la de champis es de mis favoritas.
    Besos
    Nieves

    ResponElimina
  2. He decobert les veloutés fa molt poquet i t'he de confessar que m'encanten, amb bolets ja ha de ser la repera!! té una pinta boníssima!
    petons

    ResponElimina
  3. Confieso oficialmente que la crema de setas es mi favorita!!!, deliciosa!!!
    entro y quedo con ojos de platico porque de verdad me chifla
    besos!

    ResponElimina
  4. Molt bona aquesta crema, m'agrada la opció totalment vegetal. Molt sana.
    Petons

    ResponElimina
  5. Les cremes de bolets son tan agraídes i tant bones..que jo crec que porten estrelles amagades.
    Bona tria i bona ejecució, segur que era boníssima. Gràcies.

    ResponElimina