Una altra recepta del fantàstic chef Ottolenghi del seu llibre Exuberancia. La vibrante cocina vegetariana.
Ingredients:
2 o 3 carabassons
5 dents d’all
2c llavors fonoll
400g tomaques en conserva
½ c panela
50g formatge feta
10 fulles aufàpiga (jo ho he canviat per cebollí fresc)*
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
*Si no teniu un ingredient a mà per a fer una recepta, sempre podeu
buscar alternatives entre lo que tingueu, és una manera de consumir allò que
tenim i no malbaratar los aliments.
Preparació:
Netegem i tallem los carabassons a rodanxes fines. Jo he utilitzat lo processador
de la Magimix Cook Expert amb el disc núm.2.
Pelem les dents d’all que mos queden i les tallem a làmines. Ho sofregim en un bon xoro d’oli i les llavors de fonoll. Ho he fet a la Magimix Cook Expert programant: COCCIÓN / DORAR.
Al cap de 2 minuts, incorporem les tomaques, la panela i salpebrem. Acabem de sofregir.
En acabar, ho triturem programant: EXPERTO V18 30s.
Mentre se va fent la salsa de tomaca, anem fent una mica a la planxa lo carabassó. A mi m’agrada que quede un pèl “al dente”.
Quan estiguen fets los anem posant a la safata que vulguem.
Posem la salsa de tomaca per damunt, posem lo feta desfent-lo en les mans i tallem lo cebollí i lo repartim per sobre.
Ja voreu que és una recepta boníssima, si la feu ja me feu arribar les
fotos!
I aquí una altra recepta del mateix llibre: Cebes roges amb salsa d'anous.
D’aquest llibre no hi ha recepta que no sigui boníssima!
ResponEliminaPtnts
Glòria