Aquest mes
tornem a anar acompanyats (vegeu aquí l’anterior) de la mà de Yotam Ottolenghi
amb lo seu llibre Exuberancia. La vibrante
cocina vegetariana a través d’Un llibre, una recepta. Si algun dia teniu la
oportunitat de tenir-lo entre les mans no caldrà paraules, les imatges per si
soles vos faran venir gana. I si prepareu alguna de les seues receptes, les
gaudireu en los 5 sentits.
Si vos animeu a participar, només cal que m'envieu un correu a: cuinemcuinem@gmail.com
Si vos animeu a participar, només cal que m'envieu un correu a: cuinemcuinem@gmail.com
Paula s’ha
animat i mos ha preparat una Amanida d’arròs
amb fruits secs i guindes. Un bon plat, entrant o acompanyament.
I aquí la
recepta d’aquestes fantàstiques cebes.
Ingredients:
4 cebes
roges mitjanes
Oli d’auliva
20g ruca
15g fulles
julivert
60g formatge
de cabra tendre
Sal
Pebre negre
Per a la
salsa:
65g anous
pelades
1pesteta
sense llavors
1 dent d’all
3C vinagre
1C oli d’auliva
Preparació:
Precalentem lo
forn a 220º.
Pelem les
cebes i les tallem en rodanxes d’uns 2cm. Les posem damunt d’una llanda de forn
amb paper vegetal.
Les pintem
amb oli d’auliva.
Salpebrem.
Les coem uns
40 minuts finque estiguen cuites i agafem un color doradet.
Les dixem
reposar per a que se gelen una mica.
Fem la salsa
al morter tot picant les anous, la pesteta i la dent d’all. Després afegim lo
vinagre i l’oli d’auliva.
Servim les
cebes amb la ruca, lo formatge de cabra i la salsa d’anous per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada