12/1/19

Asbargínyies farcides de soja texturitzada





Ingredients:
3 asbargínyies
80 g soja texturitzada
1 all porro
2 pastanagues
1 primentó roig
Mozzarella vegana
Fulles d’aufapiga
Romer
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva

Preparació:
Hidratem la soja texturitzada amb aigua.



Rentem les asbargínyies i les abuidem.


Les posem a una safata en un xorret d’oli i salpebrem i les coem al dente al forn.


Netegem, pelem i tallem a trossets l’all porro, lo primentó i les pastanagues. Posem un xorro d’oli d’auliva a la paella i ho saltegem bé. Salpebrem i li tirem una mica de romer al gust.


A mitja cocció escorrem bé la soja texturitzada i l’afegim al sofregit. De soja ne podem trobar en diferents mides. Si trobeu que és massa grossa la que heu trobat, la podeu tallar a trossets més menuts, se courà millor.



Acabem de fer lo sofregit i farcim les asbargínyies.


Tallem unes rodanxes de mozzarella vegana (aquesta que veieu a la foto a mi m’agrada quan es fon) i les posem damunt els asbargínyies amb unes fulles d’aufàpiga. 



Acabem de coure al forn fins que veiem que les asbargínyies estan cuites i lo formatge fos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada