Ingredients:
3
asbargínyies
80 g soja
texturitzada
1 all porro
2
pastanagues
1 primentó
roig
Mozzarella vegana
Fulles d’aufapiga
Romer
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Hidratem la
soja texturitzada amb aigua.
Rentem les
asbargínyies i les abuidem.
Les posem a
una safata en un xorret d’oli i salpebrem i les coem al dente al forn.
Netegem,
pelem i tallem a trossets l’all porro, lo primentó i les pastanagues. Posem un
xorro d’oli d’auliva a la paella i ho saltegem bé. Salpebrem i li tirem una
mica de romer al gust.
A mitja
cocció escorrem bé la soja texturitzada i l’afegim al sofregit. De soja ne
podem trobar en diferents mides. Si trobeu que és massa grossa la que heu
trobat, la podeu tallar a trossets més menuts, se courà millor.
Acabem de
fer lo sofregit i farcim les asbargínyies.
Tallem unes
rodanxes de mozzarella vegana (aquesta que veieu a la foto a mi m’agrada quan
es fon) i les posem damunt els asbargínyies amb unes fulles d’aufàpiga.
Acabem de
coure al forn fins que veiem que les asbargínyies estan cuites i lo formatge
fos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada