5/1/19

Tomato, spinach chickpea angel hair soup


Avui vos porto una fantàstica recepta del chef Donald Skehan per a participar al repte d’aquest mes de la mà de Cooking the Chef. Com ja sabeu, cada mes mos proposen un chef diferent del qual hem de fer una recepta.





Tot seguit teniu la meua versió vegetariana de la sopa de fideus d’arròs amb cigrons, espinacs i tomaca. Una combinació equilibrada i que mos aporta tot allò que necessitem en una sola minjada.

Ingredients:
1l caldo de verdura
400ml salsa de tomaca
150g fideus d’arròs fins
1C pesto rosso
250g espinacs
400g cigrons cuits
Fulles d’aufàpiga
Parmesà

Preparació:
Posem a una cassola lo caldo de verdura, la pasta, la salsa de tomaca i lo pesto rosso. Ho posem a coure a foc mig fins que los fideus comencen a estar blanets.



Afegim los espinacs i los cigrons i ho coem tot junt fins que los fideus estiguen ben cuits.


Tallem uns trossets de parmesà i collim unes fulles d’aufàpiga fresca no motl grosses.
Servim la sopa i al damunt li posem trossets de parmesà i fulles d’aufàpiga.


Barregem bé i gaudim d’un bon plat!

6 comentaris:

  1. Fantástica sopa para el fresquito que corre. Me ha gustado muchísimo tu elección. Feliz año lleno de deliciosas recetas. Besos.

    ResponElimina
  2. Un plato buenísimo y muy nutritivo.
    Bss

    ResponElimina
  3. Me gusta la idea de los fideos de arroz para este tipo de potajes y sopas de verduras, lo probaré.
    Que buen plato has elegido, ideal para este frío que nos ha entrado y para un día como hoy en familia.
    Besos y felices Reyes.
    Nieves

    ResponElimina
  4. m'encantes les combinacions de llegum i pasta, i si a sobre porta verdureta....ummmm m'enamoro!!
    bon any!!

    ResponElimina
  5. Riquísima esta sopa e ideal para los bajo cero que hay ahora mismo en León. No había podido pasarme hasta hoy, así que aprovecho para desearte feliz año nuevo, nos vemos en el próximo!

    ResponElimina