12/5/23

Redonetes pastanaga

 


Totsoles o acompanyades d’allò que més vos agrade. De les dos maneres estan boníssimes.


Ingredients:

4 pastanagues

3C farina de cigrons

3C aigua

2c garam masala

Sal

 

Preparació:

Pelem les pastanagues i les ratllem.

A un bol les barregem en la farina de cigrons, l’aigua i lo garam masala. Salem al gust.


Dixem reposar uns 30 minuts.

Precalentem lo forn a 200º.

A una llanda de forn posem un paper vegetal i li donem la forma que més vos agrade. Jo vaig fer redonetes, però també podríeu cobrir tot ala llanda i un cop fet, tallar-ho a quadradets o palets, al gust. O també dixar-ho sencer com si fos una base de coc o pastís salat.

Ho posem al forn i ho coem fins que veiguem que les redonetes estiguen doradetes.

Podeu minjar acabar de fer o dixar gelar.

S’aguanta molt bé 4 o 5 dies a la nevera.

 Com ja que dit ans, totsoles estan bones, però les podeu acompanyar de lo q vulgueu. Jo he posat una mica de formatge vegà d’untar i primentó sofregit.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada