Totsoles o acompanyades d’allò que més vos agrade. De les dos maneres estan boníssimes.
Ingredients:
4
pastanagues
3C farina de
cigrons
3C aigua
2c garam
masala
Sal
Preparació:
Pelem les pastanagues
i les ratllem.
A un bol les
barregem en la farina de cigrons, l’aigua i lo garam masala. Salem al gust.
Dixem reposar uns 30 minuts.
Precalentem lo
forn a 200º.
A una llanda de forn posem un paper vegetal i li donem la forma que més vos agrade. Jo vaig fer redonetes, però també podríeu cobrir tot ala llanda i un cop fet, tallar-ho a quadradets o palets, al gust. O també dixar-ho sencer com si fos una base de coc o pastís salat.
Ho posem al forn i ho coem fins que veiguem que les redonetes estiguen doradetes.
Podeu minjar
acabar de fer o dixar gelar.
S’aguanta molt bé 4 o 5 dies a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada