7/5/23

Un llibre, una recepta (64). Croquetes d’ou dur

 

Lo llibre que vos porto aquest mes simplement m’ha encantat. Receptes senzilles, bones i saludables  (sense gluten, làctics i sucre refinat) per a fer al dia a dia i per a tota la família.

Cuina sana @myhealthybites de Gina Estapé. Si no la seguiu a les xarxes, feu-ho, segur que vos agradarà.

A casa, hem provat de fer estes croquetes que han agradat a tots.

Ingredients:

6 ous

1 pataca

3C crema vegetal

2C llevadura nutricional

Oli d’auliva

1c cúrcuma en pols

½ c comí en pols

Sal

Pebre negre

60g farina d’ametlles

30g farina de tapioca

 

Preparació:

Bullim 5 ous fins que estiguen durs. Los dixem gelar, los pelem i tallem a daus.

Pelem la pataca, la tallem a trossos i la bullim fins que estigue ben cuita. Colem i la dixem gelar.

Xafem la pataca en una forquilla a un bol. Afegim los ous, la crema vegetal, la llevadura nutricional, la cúrcuma, lo comí i salpebrem al gust.




Ho barregem bé i aixafem fins que quede ben integrat.

Ho tapem i ho dixem a la nevera unes 3-4 hores.

Barregem la farina d’ametlla, la tapioca i una mica de sal a un plat.

Batem l’ou que ens queda a un plat.

Fem croquetes de la forma i mida desitjada, les passem per l’ou i les arrebossem en la barreja de farines.

A una paella acalentem un bon xorro d’oli d’auliva i les anem fregint. 

Les traiem i posem damunt d’un plat en un paper de cuina per absorbir l’excés d’oli.

I ja les podrem compartir. Bon profit!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada