7/11/25

Un llibre, una recepta (92). Pataques viudes

 


Aquest mes, un llibre clàssic de receptes del meu poble, del chef Vicent Guimerà Sales: Lo rebost del meu poble. Aquí podeu trobar totes aquelles de les iaies recollides en un llibre senzill i pràctic.

 


Un guisadet de pataques que podeu minjar tal qual o bé utilitzar-lo d’acompanyament de proteïna per a fer un plat complet.

 

Ingredients:

4 pataques grosses

1 ceba

4 tomaques pera

3 dents d’all

Oli d’auliva

Pebre roig

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Posem un bon xorro d’oli a la cassola.

Pelem les dents d’all i els tallem a làmines. Les posem a la cassola.

Pelem la ceba i la tallem a juliana.

Netegem i tallem les tomaques a trossos.

Pelem les pataques i les fem a trossos trencant-les una mica per a que solten lo midó.

Ho posem tot a la cassola, afegim lo pebre roig i salpebrem.

Ho cobrim en aigua i dixem coure fins que la pataca estigue feta i lo caldo haigue reduït.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada