Aquest mes, un llibre clàssic de receptes del meu poble, del chef Vicent Guimerà Sales: Lo rebost del meu poble. Aquí podeu trobar totes aquelles de les iaies recollides en un llibre senzill i pràctic.
Un guisadet de pataques que podeu minjar tal qual o bé utilitzar-lo d’acompanyament
de proteïna per a fer un plat complet.
Ingredients:
4 pataques grosses
1 ceba
4 tomaques pera
3 dents d’all
Oli d’auliva
Pebre roig
Sal
Pebre negre
Preparació:
Posem un bon xorro d’oli a la cassola.
Pelem les dents d’all i els tallem a làmines. Les posem a la cassola.
Pelem la ceba i la tallem a juliana.
Netegem i tallem les tomaques a trossos.
Pelem les pataques i les fem a trossos trencant-les una mica per a que
solten lo midó.
Ho posem tot a la cassola, afegim lo pebre roig i salpebrem.
Ho cobrim en aigua i dixem coure fins que la pataca estigue feta i lo caldo
haigue reduït.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada