7/12/19

Un llibre, una recepta (24). Sopa de pastanaga, moniato i cacaus




Aquest mes vos porto un llibre de sopes que vaig trobar a una llibreria (Librarie Gourmande) especialitzada en llibres de cuina a París. Soupes & veloutés. Recettes gourmandes testées à la maison. de Mélanie Martin.



Va ser obrir-lo i agafar-me moltes ganes de cuinar i menjar cadascuna d’elles. Són receptes fàcils, amb ingredients força assequibles, tradicionals, d’arreu del món i amb formatges francesos. Per a gustos colors, però segur que lo llibre no vos dixarà indiferents. Forma part d’una col·lecció de llibres de receptes que estan molt bé. Algú de vatros en té un que vulgue recomanar?

Ingredients:
(per a 6 persones)
800g de pastanagues
1 moniato gros (o 2 de mitjans)
1 ceba
80cl de caldo de pollastre (jo he utilitzat caldo de verdura)
80cl aigua
40cl llet de coco
2C oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Cacaus
Llavors de ruella

Preparació:
Pelem i tallem a ceba a trossets menuts. La posem a l’olla amb l’oli d’auliva i la dorem.
Pelem i tallem les pastanagues a trossets.
Pelem i tallem lo moniato a trossos.
Acabem d’afegir tots los ingredients a l’olla i ho fem bullir.
Quan lo moniato i la pastanaga estiguen ben cuits apaguem lo foc i triturem.

Amb la Magimix CookExpert:
Pelem la ceba i la afegim a l’olla inox amb l’oli d’auliva. Programem EXPERTO 1 min. V. 17 i després EXPERTO 5min. V. 3 100º.
Pelem i tallem les pastanagues a trossets. Ho afegim a l’olla inox i afegim un parell de minuts de cocció.


Pelem i tallem los moniatos a trossos. Acabem de posar tots los ingredients a l’olla inox i programem SOPA CREMOSA.



Servim la sopa amb cacaus triturats a sobre, un xorret d’oli d’auliva i llavors de ruella.


Acompanyem d’un bol amb alguns cacaus per si algú se’n vol posar més.
Bon appetit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada