Aquest mes vos porto un llibre de sopes que vaig trobar a
una llibreria (Librarie Gourmande) especialitzada en llibres de cuina a París. Soupes & veloutés. Recettes gourmandes
testées à la maison. de Mélanie Martin.
Va ser obrir-lo i agafar-me moltes ganes de cuinar i menjar
cadascuna d’elles. Són receptes fàcils, amb ingredients força assequibles,
tradicionals, d’arreu del món i amb formatges francesos. Per a gustos colors,
però segur que lo llibre no vos dixarà indiferents. Forma part d’una col·lecció
de llibres de receptes que estan molt bé. Algú de vatros en té un que vulgue
recomanar?
Ingredients:
(per a 6
persones)
800g de
pastanagues
1 moniato
gros (o 2 de mitjans)
1 ceba
80cl de
caldo de pollastre (jo he utilitzat caldo de verdura)
80cl aigua
40cl llet de
coco
2C oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Cacaus
Llavors de
ruella
Preparació:
Pelem i tallem
a ceba a trossets menuts. La posem a l’olla amb l’oli d’auliva i la dorem.
Pelem i
tallem les pastanagues a trossets.
Pelem i tallem
lo moniato a trossos.
Acabem d’afegir
tots los ingredients a l’olla i ho fem bullir.
Quan lo
moniato i la pastanaga estiguen ben cuits apaguem lo foc i triturem.
Amb la
Magimix CookExpert:
Pelem la
ceba i la afegim a l’olla inox amb l’oli d’auliva. Programem EXPERTO 1 min. V.
17 i després EXPERTO 5min. V. 3 100º.
Pelem i
tallem les pastanagues a trossets. Ho afegim a l’olla inox i afegim un parell
de minuts de cocció.
Pelem i
tallem los moniatos a trossos. Acabem de posar tots los ingredients a l’olla
inox i programem SOPA CREMOSA.
Servim la
sopa amb cacaus triturats a sobre, un xorret d’oli d’auliva i llavors de
ruella.
Acompanyem d’un
bol amb alguns cacaus per si algú se’n vol posar més.
Bon appetit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada