7/5/22

Un llibre, una recepta (53). Bajoques en salsa satay

 


Aquest mes vos presento un llibre senzillet carregat de propostes ben interessants amb verdures: Nuevas recetas de verdura de Anne Wilson.

Helena mos ha preparat aquest Paté cremós de xampinyons que només vore'l ja t'agafen ganes d'untar-te una bona llesca de pa.

La recepta que jo he preparat en perfecta per a un sopar ràpid. He modificat una mica la salsa satay perquè el meu gust li faltaven ingredients. A cada cuina les salses se personalitzen.

 

Ingredients:

500g bajoques amples

1 tassa de cacaus crus

2C tamari

1 dent d’all

1 tros de pesteta

1 tros de gingebre

1C suc de llimona

2C oli d’auliva (o de cacauet si teniu)

 

Preparació:

Netegem les bajoques i les tallem a tires.


Posem aigua a l’olla inox de la Magimix Cook Expert, la cistella de vapor i les bajoques. Programem: COCCIÓN / VAPOR.

Jo les he fet al vapor, però també les podeu escaldar. Poseu a bullir aigua, les tireu a dintre uns 3-4 min i ja les tindreu cuites “al dente”.

Mentrestant posem la resta d’ingredients a un processador d’aliments i ho triturem tot bé.

Servim les bajoques acompanyades de la salsa.

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada