Aquest mes vos presento un llibre senzillet carregat de propostes ben interessants amb verdures: Nuevas recetas de verdura de Anne Wilson.
Helena mos ha preparat aquest Paté cremós de xampinyons que només vore'l ja t'agafen ganes d'untar-te una bona llesca de pa.
La recepta que jo he preparat en perfecta per a un sopar ràpid. He modificat una mica la salsa satay perquè el meu gust li faltaven ingredients. A cada cuina les salses se personalitzen.
Ingredients:
500g
bajoques amples
1 tassa de
cacaus crus
2C tamari
1 dent d’all
1 tros de
pesteta
1 tros de
gingebre
1C suc de
llimona
2C oli d’auliva
(o de cacauet si teniu)
Preparació:
Netegem les
bajoques i les tallem a tires.
Posem aigua a l’olla inox de la Magimix Cook Expert, la cistella de vapor i les bajoques. Programem: COCCIÓN / VAPOR.
Jo les he fet al vapor, però també les podeu escaldar. Poseu a bullir aigua, les tireu a dintre uns 3-4 min i ja les tindreu cuites “al dente”.
Mentrestant
posem la resta d’ingredients a un processador d’aliments i ho triturem tot bé.
Servim les bajoques acompanyades de la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada