Unes postres fàcil que podeu preparar en xiquets.
Ingredients:
Làmines de
pasta brick
1 plàtan
Crema de
festucs
Oli d’auliva
*Les
quantitats són orientatives i depenen de la mida del plàtan i lo grans que feu
los canuts. Jo los he fet xicotets (2 mossos) i me’n han sortit 20 unitats.
Preparació:
Pelem lo
plàtan i l’aixafem bé en la forquilla. Quan més madur estigue, millor.
Estenem una làmina de pasta brick i la tallem a rectangles de la mida desitjada.
Posem a una voreta una mica de plàtan i una mica de crema de festucs.
Enrotllem i anem posant a una llanda de forn damunt de paper vegetal. Ho pintem amb oli d’auliva i ho coem al forn a 200º fins que estigue doradet.
Una alternativa
es fregir-ho amb abundant oli. Vos quedarà més cruixent.
I una vegada cuit, ja podeu gaudir-los. Voreu com volen!
Ah! I si vos agrada la xocolata, canvieu la crema de festucs per una mica de xocolata o proveu amb altres cremes de frutis secs: avellana, ametlla, cacauet...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada