30/4/22

Canuts de plàtan i crema de festucs

 


Unes postres fàcil que podeu preparar en xiquets.

Ingredients:

Làmines de pasta brick

1 plàtan

Crema de festucs

Oli d’auliva

 

*Les quantitats són orientatives i depenen de la mida del plàtan i lo grans que feu los canuts. Jo los he fet xicotets (2 mossos) i me’n han sortit 20 unitats.

 

Preparació:

Pelem lo plàtan i l’aixafem bé en la forquilla. Quan més madur estigue, millor.


Estenem una làmina de pasta brick i la tallem a rectangles de la mida desitjada. 

Posem a una voreta una mica de plàtan i una mica de crema de festucs.

Enrotllem i anem posant a una llanda de forn damunt de paper vegetal. Ho pintem amb oli d’auliva i ho coem al forn a 200º  fins que estigue doradet.

Una alternativa es fregir-ho amb abundant oli. Vos quedarà més cruixent.

I una vegada cuit, ja podeu gaudir-los. Voreu com volen!

Ah! I si vos agrada la xocolata, canvieu la crema de festucs per una mica de xocolata o proveu amb altres cremes de frutis secs: avellana, ametlla, cacauet...

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada