25/4/22

Mandonguilles d’abadejo en primentó i espàrrecs

 



La recepta d’avui està inspirada en una del llibre de Begoña Prats, Baby-Led Weaning.

Un llibre ple de receptes molt útils si voleu introduir l’alimentació complementària dels vostres fills amb el mètode BLW. Ah! I que les receptes són boníssimes per a tota la família, eh!

 

Ingredients:

250g abadejo desmollat

50g primentó escalivat

6-8 espàrrecs verds cuits al vapor

1 ou

3C flocs d’avena

3C farina de cigrons

 

Preparació:

Dessalem l’abadejo la nit ans posant-lo a remulla i canviant-li l’aigua 3 vegades mínim.

Tallem lo primentó i los espàrrecs a trossets.

Desmollem una mica més l’abadejo i lo saltegem en un xorret d’oli a la paella.


Barregem l’abadejo, los espàrrecs, lo primentó, l’ou, l’avena i la farina de cigrons a un bol i fem una massa que puguem manipular bé.

Fem boletes i els anem posat a una llanda de forn amb paper vegetal.

Si voleu, les podeu fregir. Jo he escollit coure-les al forn per a fer-ho més saludable.

Ho coem al forn uns 15-20 minuts a 170º.

Una vegada fetes les podeu acompanyar d’una bona amanida.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada