La recepta d’avui està inspirada en una del llibre de Begoña Prats, Baby-Led Weaning.
Un llibre ple de receptes molt útils si voleu introduir l’alimentació complementària dels vostres fills amb el mètode BLW. Ah! I que les receptes són boníssimes per a tota la família, eh!
Ingredients:
250g abadejo
desmollat
50g primentó
escalivat
6-8
espàrrecs verds cuits al vapor
1 ou
3C flocs d’avena
3C farina de
cigrons
Preparació:
Dessalem l’abadejo
la nit ans posant-lo a remulla i canviant-li l’aigua 3 vegades mínim.
Tallem lo
primentó i los espàrrecs a trossets.
Desmollem
una mica més l’abadejo i lo saltegem en un xorret d’oli a la paella.
Barregem l’abadejo, los espàrrecs, lo primentó, l’ou, l’avena i la farina de cigrons a un bol i fem una massa que puguem manipular bé.
Fem boletes i els anem posat a una llanda de forn amb paper vegetal.
Si voleu, les
podeu fregir. Jo he escollit coure-les al forn per a fer-ho més saludable.
Ho coem al forn uns 15-20 minuts a 170º.
Una vegada fetes les podeu acompanyar d’una bona amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada