20/4/22

Pastís d’espinacs, carabassa i feta

 



Ingredients:

1 massa de pasta fullada (amb o sense gluten, com preferiu)

1 manoll d’espinacs

6 alls tendres

200ml crema vegetal

2 ous

400g carabassa

100g formatge feta

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Partim la carabassa a trossos, li traiem les pipes i la coem al forn a 170º fins que estigue toveta. Jo cuino una carabassa sencera i així la puc aprofitar per a altres receptes (o minjar-la tal qual perquè ja està boníssima al forn).


Netegem bé los espinacs. També los alls tendres.

Tallem los alls tendres a rodanxes. Posem un xorro d’oli a la paella i los saltegem.

Afegim los espinacs i saltegem.

Batem los ous, afegim la crema i salpebrem.

A continuació afegim lo saltejat d’espinacs i alls tendres i barregem bé.

Tallem la carabassa i lo feta a daus.

Estenem la massa a una llanda de forn amb paper vegetal.

Posem al damunt los daus de carabassa.

Omplim amb la barreja dels espinacs i per sobre repartim los daus de feta.

Enfornem a 200º fins que veiguem que estigue quallat.

Servim acabat de fer o l’endemà.

Es un plat que a qualsevol temperatura vos agradarà i també és perfecte per a la carmanyola.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada