Ingredients:
1 massa de
pasta fullada (amb o sense gluten, com preferiu)
1 manoll d’espinacs
6 alls
tendres
200ml crema
vegetal
2 ous
400g
carabassa
100g
formatge feta
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Partim la
carabassa a trossos, li traiem les pipes i la coem al forn a 170º fins que
estigue toveta. Jo cuino una carabassa sencera i així la puc aprofitar per a
altres receptes (o minjar-la tal qual perquè ja està boníssima al forn).
Netegem bé los espinacs. També los alls tendres.
Tallem los
alls tendres a rodanxes. Posem un xorro d’oli a la paella i los saltegem.
Afegim los espinacs i saltegem.
Batem los
ous, afegim la crema i salpebrem.
A continuació afegim lo saltejat d’espinacs i alls tendres i barregem bé.
Tallem la
carabassa i lo feta a daus.
Estenem la
massa a una llanda de forn amb paper vegetal.
Posem al damunt los daus de carabassa.
Omplim amb la barreja dels espinacs i per sobre repartim los daus de feta.
Enfornem a
200º fins que veiguem que estigue quallat.
Servim acabat de fer o l’endemà.
Es un plat que a qualsevol temperatura vos agradarà i també és perfecte per a la carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada