Aquest tercer domenge de més amb Cocinas del mundo mon anem de viatge a Taiwan. M’ha costat decidir-me, però al final he escollit aquest plat senzill de bolets fregits que és típic de la cuina de carrer de Jiufen. No havia arrebossat i fregit mai les gírgoles i la veritat és que ha estat tot un descobriment.
Ingredients:
200g
gírgoles
Fulles d’aufàpiga
Midó de
panís
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé
les gírgoles i si ne veiem alguna de molt grossa la tallem a trossos.
Acalentem bé
l’oli a la paella.
Arrebossem amb lo midó de panís les gírgoles i les fregim fins que estiguen doradetes. Les anem posant damunt d’un plat amb paper de cuina per a treure l’excés d’oli.
En acabar,
fregim les fulles d’aufàpiga. Sabrem que estan al punt quan comencen a estar
transparents. Delicioses amb lo seu toquet “crunchy”.
Servim les gírgoles amb les fulles d’aufàpiga i una mica de sal per damunt. Ja voreu que esta tapa volarà de seguida de les vostres taules.
Un plat del tot sorprenent, provaré això de fregir els bolets i l'alfàbrega, es veu deliciós!!
ResponEliminaun petó
Qué diferente y apetitoso, oye.
ResponElimina