17/4/22

Gírgoles fregides (Pop Corn Oyster Mushrooms) * Taiwan

 

Aquest tercer domenge de més amb Cocinas del mundo mon anem de viatge a Taiwan. M’ha costat decidir-me, però al final he escollit aquest plat senzill de bolets fregits que és típic de la cuina de carrer de Jiufen. No havia arrebossat i fregit mai les gírgoles i la veritat és que ha estat tot un descobriment.

Ingredients:

200g gírgoles

Fulles d’aufàpiga

Midó de panís

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem bé les gírgoles i si ne veiem alguna de molt grossa la tallem a trossos.


Acalentem bé l’oli a la paella.

Arrebossem amb lo midó de panís les gírgoles i les fregim fins que estiguen doradetes. Les anem posant damunt d’un plat amb paper de cuina per a treure l’excés d’oli.

En acabar, fregim les fulles d’aufàpiga. Sabrem que estan al punt quan comencen a estar transparents. Delicioses amb lo seu toquet “crunchy”.

Servim les gírgoles amb les fulles d’aufàpiga i una mica de sal per damunt. Ja voreu que esta tapa volarà de seguida de les vostres taules.

 I si voleu vore més receptes de Taiwan, visiteu: La cajita de Nieves y Elena.

 

2 comentaris:

  1. Un plat del tot sorprenent, provaré això de fregir els bolets i l'alfàbrega, es veu deliciós!!
    un petó

    ResponElimina