Lo jalfrezi és un plat (un curry) típic de la ïndia, concretament de la regió de Bengala que a casa mos agrada perquè és dels picantets.
Ingredients:
4C pasta de
curry jalfrezi
1 primentó
roig
1 ceba
grossa
1 manoll
espinacs
400g cigrons
cuits
Oli d’auliva
300ml aigua
200g arròs
integral (també podeu fer-ho amb basmati)
3 cardamoms
Preparació:
Netegem la
ceba i lo primentó. Tallem la ceba a juliana i lo primentó a daus mitjans.
Posem la pasta
de curry jalfrezi a una cassola i afegim la ceba i lo primentó. Ho saltegem bé
a foc baix per a que no se mos recreme la pasta.
Netegem los espinacs.
A mitja cocció afegim los espinacs, saltegem un parell de minuts i afegim los cigrons.
Saltegem un
minut i afegim l’aigua.
Dixem coure i reduir la salsa fins que no quede caldo.
Mentrestant bullim
l’arròs integral. A mi m’agrada posar cardamom perquè l’arròs queda aromatitzat.
Servim lo curry jalfrezi acompanyat d’arròs.
Tindrem un plat ben complet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada