12/4/22

Jalfrezi de cigrons * Índia

 


Lo jalfrezi és un plat (un curry) típic de la ïndia, concretament de la regió de Bengala que a casa mos agrada perquè és dels picantets.

Ingredients:

4C pasta de curry jalfrezi

1 primentó roig

1 ceba grossa

1 manoll espinacs

400g cigrons cuits

Oli d’auliva

300ml aigua

200g arròs integral (també podeu fer-ho amb basmati)

3 cardamoms

 

Preparació:

Netegem la ceba i lo primentó. Tallem la ceba a juliana i lo primentó a daus mitjans.

Posem la pasta de curry jalfrezi a una cassola i afegim la ceba i lo primentó. Ho saltegem bé a foc baix per a que no se mos recreme la pasta.


Netegem los espinacs.

A mitja cocció afegim los espinacs, saltegem un parell de minuts i afegim los cigrons.


Saltegem un minut i afegim l’aigua.

Dixem coure i reduir la salsa fins que no quede caldo.

Mentrestant bullim l’arròs integral. A mi m’agrada posar cardamom perquè l’arròs queda aromatitzat.

Servim lo curry jalfrezi acompanyat d’arròs.

Tindrem un plat ben complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada