7/11/20

Un llibre, una recepta (35). Curry de llangostins en tomaca


Mes nou i llibre nou. La despensa ideal d’Eve O’Sullivan i RosieReynols és un llibre bàsic i essencial a la cuina on t’ensenya, amb poc ingredients que has de tenir al rebost, a fer unes receptes que segur que vos agradaran.


Ja sabeu que sóc un enamorada de la cuina asiàtica, així que no me vaig poder resistir a l’hora de fer este curry. I és que mai falta tomaca en conserva al meu rebost. I vatros, quin és aquell ingredient que no pot faltar al vostre rebost?

 

Ingredients:

1 ceba

2 dents d’all

400g tomaca en conserva

100g fulles d’espinacs netejades

200g llangostins

1c comí

1c llavors mostassa

1c flocs pesteta

2c cúrcuma mòlta

Oli d’auliva (jo l’he canviat per oli de coco, m’agrada més per al curry)

Sal

Pebre negre

Arròs basmati integral per acompanyar

 

Preparació:

La mateixa recepta, segons lo llibre, també la podeu preparar en paneer, pollastre o cigrons.

A una paella torrem les llavors de mostassa i comí una mica. Després les posem a un morter amb los flocs de pesteta i ho triturem.



Coem l’arròs.

Pelem i tallem la ceba i la posem a la paella en un xorro d’oli. La dorem uns 5 minuts.


Trinxem l’all i l’afegim amb les espècies del morter i la cúrcuma i ho sofregim un minut.


Afegim la tomaca en conserva i ho coem uns 10 minuts fins que la salsa se reduixque.


Salpebrem i afegim los espinacs ben nets. Ho coem tot junt.


Pelem los llangostins i los afegim  al curry (les crostes les podeu guardar per  afer un fumet). Coem uns 5 minuts i ja podrem tastar lo curry.


Servim acompanyat de l’arròs.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada