Mes nou i
llibre nou. La despensa ideal
d’Eve O’Sullivan i RosieReynols és un llibre bàsic i essencial a la cuina on
t’ensenya, amb poc ingredients que has de tenir al rebost, a fer unes receptes
que segur que vos agradaran.
Ja sabeu que
sóc un enamorada de la cuina asiàtica, així que no me vaig poder resistir a
l’hora de fer este curry. I és que mai falta tomaca en conserva al meu rebost.
I vatros, quin és aquell ingredient que no pot faltar al vostre rebost?
Ingredients:
1 ceba
2 dents
d’all
400g tomaca
en conserva
100g fulles
d’espinacs netejades
200g
llangostins
1c comí
1c llavors
mostassa
1c flocs
pesteta
2c cúrcuma
mòlta
Oli d’auliva
(jo l’he canviat per oli de coco, m’agrada més per al curry)
Sal
Pebre negre
Arròs
basmati integral per acompanyar
Preparació:
La mateixa
recepta, segons lo llibre, també la podeu preparar en paneer, pollastre o
cigrons.
A una paella
torrem les llavors de mostassa i comí una mica. Després les posem a un morter
amb los flocs de pesteta i ho triturem.
Coem l’arròs.
Pelem i
tallem la ceba i la posem a la paella en un xorro d’oli. La dorem uns 5 minuts.
Trinxem l’all
i l’afegim amb les espècies del morter i la cúrcuma i ho sofregim un minut.
Afegim la
tomaca en conserva i ho coem uns 10 minuts fins que la salsa se reduixque.
Pelem los llangostins i los afegim al curry (les crostes les podeu guardar per afer un fumet). Coem uns 5 minuts i ja podrem tastar lo curry.
Servim acompanyat de l’arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada