12/11/20

Pell de llimona en almívar

 


Una recepta clàssica que sempre s’ha fet per casa.

 

Ingredients:

Pell de llimona

Sucre morè

Aigua o suc de llimona

 

Preparació:

Netejarem bé les llimones i les pelarem intentant dixar lo mínim blanc possible.


Tallarem les llimones a tires (o si preferiu a daus, com més vos agrade).

Posarem a un casso les pells de llimona i la mateixa quantitat d’aigua i sucre que les pells. És a dir, si posem 50g de pells de llimona, posarem 25g de sucre i 25g d’aigua.



Ho courem tot a foc lent i anirem remenant fins que l’almívar agafe consistència. Ho guardarem en un pot de vidre i dixarem gelar.


Si ne voleu fer conserva, haurem d’esterilitzar lo pot i després fer bany Maria. Sinó a la nevera vos aguantarà una llarga temporada si ho teniu ben tapat.


Ho podeu utilitzar per als cocs, brioix, iogurts...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada