Lo llibre d’aquest mes és tot de cuina al forn. Un llibre xicotet i pràctic: Delicias al horno. La majoria de les seues receptes són dolces, però també n’hi ha de salades. I com que a casa mos tira més lo salat, la coca que teniu a continuació és una bona opció per als més saladets.
Ingredients:
1 massa de pasta fullada (jo l’he utilitzat sense gluten).
400g formatge de cabra
4 rametes de timó
aulives negres
8 anxoves
oli d’auliva
1 ou
sal (jo no n’he posat perquè he considerat que los ingredients ja són prou salats)
pebre negre
Preparació:
Precalentem lo forn a 190º.
Estenem la massa i la coloquem a una llanda de forn damunt d’un tros de paper vegetal.
Repartim per damunt lo formatge de cabra, les anxoves i les aulives. També desfem els fulletes de timó i posem pebre al gust. Pintem la vora en ou i li tirem un xorret d’oli.
Coem al forn uns 20-25 minuts, fins que veiguem que lo formatge està fos i la massa doradeta de dalt i baix.
La pròxima vegada crec que li afegiré una mica de ceba caramelitzada. I vatros, què afegirieu?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada