Ingredients:
1 pot de jackfruit en conserva
10 tortillas per a tacos de panís
2 tomaques
1 ceba tendra
variat d’enciam
sal
pebre negre
1c primentó picant
1/2c habanero en pols
oli d’auliva
salsa Espicy
Preparació:
Escorrem bé la jackfruit i la desfem a tires en les mans.
Posem un bon xorro d’oli a la paella i afegim la jackfruit, lo primentó picant, l’habanero en pols (si no vos agrada lo picant, no ne poseu) i salpebreu al gust.
Sofregiu-ho a foc mitjà uns 20 minuts.
Mentrestant netegem les tomaques i les tallem a rodanxes.
Pelem la ceba i la tallem a juliana.
Netegem l’enciam i l’escorrem bé.
Ho posem tot en bols per a que cadascú se monte los tacos al gust.
Acalentem los tacos segons la informació del fabricant.
Servim a la taula i muntem lo nostre taco en una rodanxa de tomaca, enciam, ceba, jackfruit i la salsa Espicy ben picanteta pel damunt.
I a embrutar-se les mans i gaudir d’uns bons tacos vegans acabats de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada