11/6/24

Jackfruit tacos

 


Uns tacos vegans i ràpids de fer.

Ingredients:

1 pot de jackfruit en conserva

10 tortillas per a tacos de panís

2 tomaques

1 ceba tendra

variat d’enciam

sal

pebre negre

1c primentó picant

1/2c habanero en pols

oli d’auliva

salsa Espicy


Preparació:

Escorrem bé la jackfruit i la desfem a tires en les mans.


Posem un bon xorro d’oli a la paella i afegim la jackfruit, lo primentó picant, l’habanero en pols (si no vos agrada lo picant, no ne poseu) i salpebreu al gust.

Sofregiu-ho a foc mitjà uns 20 minuts.

Mentrestant netegem les tomaques i les tallem a rodanxes.

Pelem la ceba i la tallem a juliana.

Netegem l’enciam i l’escorrem bé.

Ho posem tot en bols per a que cadascú se monte los tacos al gust.

Acalentem los tacos segons la informació del fabricant.

Servim a la taula i muntem lo nostre taco en una rodanxa de tomaca, enciam, ceba, jackfruit i la salsa Espicy ben picanteta pel damunt.

I a embrutar-se les mans i gaudir d’uns bons tacos vegans acabats de fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada