16/6/24

Morcilla de verano

 

Aquest és un plat típic de Múrcia, i a pesar del seu nom, és una recepta vegana.

Ingredients:

3 asbargínyies

1 ceba

1/4 tassa de pinyons

sal

pebre negre

oli d’auliva

1c orenga sec

1/2c comí molt


Preparació:

Posem un bon xorro d’oli a la paella.

Pelem i tallem la ceba a daus i la sofregim a foc lent.

Netegem les asbargínyies i les tallem a daus, les afegim al sofregit. Anem coent a foc lent per a que se face ben tovet.


Ja gairebé al final, afegim los pinyons i remenem bé.  

Afegim les espècies, salpebrem al gust i acabem de coure uns 10 minutets més.

Una vegada cuit ho posem en pots i guardem a la nevera. L’endemà tindrem un aperitiu ben bo.

És una recepta amb la qual també podreu acompanyar los vostres plats, fer entrepans... i vos durarà uns 5 dies ben tapat a la nevera.


Ah! I també ne podeu fer conserva!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada