Aquest és un plat típic de Múrcia, i a pesar del seu nom, és una recepta vegana.
Ingredients:
3 asbargínyies
1 ceba
1/4 tassa de pinyons
sal
pebre negre
oli d’auliva
1c orenga sec
1/2c comí molt
Preparació:
Posem un bon xorro d’oli a la paella.
Pelem i tallem la ceba a daus i la sofregim a foc lent.
Netegem les asbargínyies i les tallem a daus, les afegim al sofregit. Anem coent a foc lent per a que se face ben tovet.
Ja gairebé al final, afegim los pinyons i remenem bé.
Afegim les espècies, salpebrem al gust i acabem de coure uns 10 minutets més.
Una vegada cuit ho posem en pots i guardem a la nevera. L’endemà tindrem un aperitiu ben bo.
És una recepta amb la qual també podreu acompanyar los vostres plats, fer entrepans... i vos durarà uns 5 dies ben tapat a la nevera.
Ah! I també ne podeu fer conserva!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada